1. DEFINIȚII

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul www.diete-si-retete-sanatoase.com

Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Taxa de procesare reprezinta procesarea comenzii in sistem, prelucarea datelor legate de comanda, impachetarea coletului, depozitarea si pastrarea coletului pe teritoriul R. Moldova.

Vanzator – societatea LIBRE SRL, avand urmatoarele date de identificare: IDNO 1022600059663 inregistrata la ASP, cu sediul in Republica Moldova, or. Strășeni.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

2. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul site-ului www.diete-si-retete-sanatoase.com imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea LIBRE S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul LIBRE S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Diete și Rețete sănătoase si logo-ul Diete și Rețete sănătoase sunt marci inregistrate ale LIBRE S.R.L..

LIBRE S.R.L. poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului www.diete-si-retete-sanatoase.com.

Utilizarea pe a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. www.diete-si-retete-sanatoase.com nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

3. EXONERAREA DE RĂSPUNDERE

LIBRE S.R.L. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.diete-si-retete-sanatoase.com sunt fara virusi sau alte

componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, www.diete-si-retete-sanatoase.com fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. LIBRE S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informatiile incluse pe www.diete-si-retete-sanatoase.com au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa diete.si.retete.sanatoase@gmail.com, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care sunt publicate in sectiunile blog literar, comunitate culturala si recenzii sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a www.diete-si-retete-sanatoase.com.

www.diete-si-retete-sanatoase.com isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

www.diete-si-retete-sanatoase.com, in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei, nu este responsabila pentru voucherele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar www.diete-si-retete-sanatoase.com nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

4. LIMITA ACCESULUI LA SITE

Utilizatorii site-ului www.diete-si-retete-sanatoase.com pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu www.diete-si-retete-sanatoase.com, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de

e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. www.diete-si-retete-sanatoase.com nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda www.diete-si-retete-sanatoase.com si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace.

tilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

5. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele și prenumele, telefon mobil, țară, oraș, e-mail.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe www.diete-si-retete-sanatoase.com, va primi comunicari comerciale din partea www.diete-si-retete-sanatoase.com doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. www.diete-si-retete-sanatoase.com va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

Conform prevederilor Legii nr. 133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal, www.diete-si-retete-sanatoase.com garantează o protecție maximă a datelor personale ale Clienților impotriva distrugerii, modificarii, blocării, copierii, răspîndirii, precum și asupra altor acțiuni ilicite de natură să aducă atingere drepturilor acestora. Astfel, www.diete-si-retete-sanatoase.com prelucrează în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe www.diete-si-retete-sanatoase.com, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca ulterior aceste date sa fie incluse in baza de date a www.diete-si-retete-sanatoase.com si cu utilizarea si prelucrarea de catre www.diete-si-retete-sanatoase.com, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientii beneficiază de drepturile prevazute de Legea nr. 133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal, respectiv, dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul LIBRE S.R.L.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre www.diete-si-retete-sanatoase.com si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii.

www.diete-si-retete-sanatoase.com nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe www.diete-si-retete-sanatoase.com pentru niciun fel de prejudiciu.

6. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru crearea unui cont pe site-ul www.diete-si-retete-sanatoase.com, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. www.diete-si-retete-sanatoase.com poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

7. PRETUL

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie aferente. Preturile de livrare sunt indicate pe site. Toate preturile produselor si livrării prin intermediul site-ului www.diete-si-retete-sanatoase.com sunt indicate în Euro și calculate în lei moldovenești la cursul BNM din ziua plății.

8. COMANDA

Pentru a activa serviciul „Comanda cu un click”, Utilizatorul trebuie sa seteze detaliile preferate de Comanda (unde sa fie livrata, modalitatea de expediere si modalitatea de plata) in contul de Utilizator, iar aceste setari vor fi retinute si folosite pentru fiecare Comanda cu un click. Aceste setari pot fi modificate oricand. Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit, anulata, etc).

www.diete-si-retete-sanatoase.com nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare sau anularea comenzii. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant www.diete-si-retete-sanatoase.com sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

(Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitării de comandă din partea dvs. Contractul dvs. de a cumpăra aceste produse nu este încheiat complet până când nu vom trimite un e-mail care vă anunță că produsele au fost expediate.) Pentru confortul si siguranta Clientului, exista optiunea ca timp de 30 de minute dupa plasarea unei Comenzi de a renunta la Comanda in cazul in care Clientul are cont pe www.diete-si-retete-sanatoase.com. Astfel, daca Utilizatorul care a plasat o Comanda din greseala sau a revenit asupra deciziei, Comanda se poate anula in 30 de minute dupa plasarea ei. In cazul platilor facute cu cardul, suma de plata finala se va retrage din contul Clientului doar la finalul celor 30 de minute.

www.diete-si-retete-sanatoase.com poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

 • esuarea / invalidarea tranzactiei online;
  • eroare tehnica in procesarea comenzii;
  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
  • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
  • activitatea Clientului poate produce daune site-ului www.diete-si-retete-sanatoase.com /partenerilor;
 • livrari consecutiv esuate;
  • alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, www.diete-si-retete-sanatoase.com nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

In anumite situatii si pentru motive justificate, www.diete-si-retete-sanatoase.com isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceste situatii www.diete-si-retete-sanatoase.com va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata. Contractul se considera incheiat intre Client si www.diete-si-retete-sanatoase.com in momentul primirii de catre Client de la www.diete-si-retete-sanatoase.com, prin intermediul postei electronice si/sau apel a notificarii de expediere a Comenzii.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre www.diete-si-retete-sanatoase.com, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care www.diete-si-retete-sanatoase.com a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

9. FACTURARE – PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10. LIVRAREA

Taxa de livrare prin curier rapid sunt în sarcina Clientului/Utilizatorului, cu excepţia cazului când Contractul de Vânzare la Distanță prevede altfel. Costurile livrării Produsului (pentru transport, livrare şi servicii poştale) sunt indicate în momentul plasării Comenzii de către Client/Utilizator.

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina produsului, in pagina de Comanda precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.

Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), LIBRE S.R.L. va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar LIBRE S.R.L. va livra produsele conform Comenzii astfel modificate. Pentru produsele care nu se afla in stoc, Clientul este de acord ca LIBRE S.R.L. sa livreze un produs cu calitati si pret echivalente cu cele solicitate. In cazul comenzilor, achitate online, este necesar ca persoana care va prelua coletul sa prezinte la punctul de ridicare un act de identitate al persoanei care a inregistrat comanda.

10.1 CONDITII DE LIVRARE

La solicitarea www.diete-si-retete-sanatoase.com, clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre www.diete-si-retete-sanatoase.com, la momentul predarii produselor Comandate catre Client.

11. POLITICA DE RETUR. DREPTUL DE REVOCARE

 • CONDITII GENERALE

www.diete-si-retete-sanatoase.com ofera retur gratuit pentru clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 3 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Comenzile cu livrare pe teritoriul Moldovei sunt eligibile pentru retur gratuit. In urma solicitarii primite de la client, www.diete-si-retete-sanatoase.com va trimite curierul la adresa

indicata de client pentru a ridica coletul de retur. La comenzile cu ridicare personala, returul se face de catre client la sediul LIBRE S.R.L..

11.1.1 Modalitati si termene de returnare a produselor

Clientul se obliga sa notifice www.diete-si-retete-sanatoase.com intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la diete.si.retete.sanatoase@gmail.com in termen de maxim 3 zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, www.diete-si-retete-sanatoase.com poate refuza coletul. Informatiile necesare care trebuie furnizate www.diete-si-retete-sanatoase.com pentru returul comenzilor plasate prin curier rapid:

 • data expedierii coletului;
  • numarul Comenzii;
  • suma de returnat;
  • adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;
  • modalitatea de plata dorita (datele contului bancar și suma produselor returnate).

La primirea informatiilor referitoare la intentia de retur a clientului, www.diete-si-retete-sanatoase.com efectueaza o solicitare la curier si trimite curierul la adresa indicata in comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat. Costurile de transport ale coletului/elor returnate nu intra in responsabilitatea clientului, acestea urmand a fi asumate de www.diete-si-retete-sanatoase.com.

11.1.2. Conditii de returnare a produselor

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele sau materialele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu www.diete-si-retete-sanatoase.com).

In conformitate cu legea in vigoare, www.diete-si-retete-sanatoase.com isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

11.1.3 TERMENE DE RETURNARE A BANILOR

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 zile calendaristice de la data la care www.diete-si-retete-sanatoase.com este informat de catre Client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.

11.2 DREPTUL DE REVOCARE

Prin comandarea și achitarea produsului de pe site, Clientul încheie de fapt un

contract încheiat la distanță cu magazinul online www.diete-si-retete-sanatoase.com.

In conformitate cu prevederile Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European și a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor și a dispozițiilor Legii nr. 8 din 26.02.2016 privind drepturile consumatorilor la încheierea contractelor, Clientul are dreptul la revocarea contractului încheiat la distanță.

Potrivit Legii nr. 8 din 26.02.2016, Clientul beneficiază de dreptul de a revoca contractul, fără a fi nevoit să justifice decizia sa și fără a suporta alte costuri decît cele prevăzute la art. 12 alin. (3) și art. 13, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Cheltuielile de returnare în aczul revocării sunt suportate de Client.

Clientul se obliga sa returneze doar acele produse care sunt in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

www.diete-si-retete-sanatoase.com va rambursa Clientului contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii facute de catre Client catre www.diete-si-retete-sanatoase.com in ceea ce priveste decizia de revocare a contractului. www.diete-si-retete-sanatoase.com va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

În cazul apariției circumstanțelor independente de voința părților (impedimente), care și a căror consecințe nu puteau fi prevenite, ce împiedică onorarea completă sau parțială a obligațiilor de către părți, și anume: incendiu, inundație, cutremur, calamități naturale, dezordini în masă, răscoală, război, operații militare de orice caracter, și alte circumstanțe independente de voința părților, termenul de executare a obligațiilor contractuale se prelungește condiționat de termenul de acțiune a acestor circumstanțe.

În cazul în care impedimentul justificator este doar temporar, justificarea produce efecte pe durata existenței impedimentului, însă în cazul în care această circumstanță (impediment justificator) și urmările ei se vor prelungi mai mult de o lună, fiecare Parte este în drept să renunțe la executarea obligațiilor sale prevăzute de prezentul Contract, fără pretinderea de daune-interese. În cazul în care impedimentul justificator este permanent, obligațiile corelative se sting.

Partea, pentru care devine imposibilă executarea obligațiilor prevăzute de prezentul contract, se obligă să înștiințeze în formă scrisă partea opusă în termen de 5 zile lucrătoare, despre apariția circumstanțelor care împiedică executarea obligațiilor și înlăturarea lor.

12. SOLUTIONAREA CONFLICTELOR. LEGEA APLICABILA

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea din Republica Moldova. Orice conflict aparut intre www.diete-si-retete-sanatoase.com si Clienti va fi rezolvat

pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele competente de la domiciliul Clientului.

13. FRAUDA

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului www.diete-si-retete-sanatoase.com isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor www.diete-si-retete-sanatoase.com, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor www.diete-si-retete-sanatoase.com, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

14. DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.