Întrebările frecvente adresate

Te rog atrage atenția la cele mai frecvente întrebări adresate și vei regăsi și răspunsul căutat. Dacă răspunsul la întrebarea ta nu este printre ele, scrie-ne un mesaj.

Informații despre recepționarea produselor

Cum și unde voi primi regimul sau cartea de rețete?

În termen de 15-20 de minute de la confirmarea plății, comanda dumneavoastră ajunge la adresa mail indicată în datele comenzii. Dacă nu ați primit încă comanda, verificați mapele spam și promoții din poșta dumneavoastră. Mailul nostru ar fi putut fi transmis acolo.

Dacă nu ați găsit comanda dumneavoastră, scrieți-ne vă rog un mesaj la chat sau pagina de instagram și vă ajutăm cu drag.

În ce formă este disponibil regimul sau cărțile de rețete?

Regimul și cărțile de rețete sunt disponibile în format ELECTRONIC. Pot fi descărcate pe un computer sau pe telefon. Regimul și cărțile de rețete sunt transmise la adresa de mail, dar pot fi descărcate imediat și de pe pagina de confirmare a comenzii. Dacă nu aveți un mail, dar doriți să plasați comanda, scrieți-ne la chat sau pe pagina de instagram sau facebook.

Am greșit mailul când am plătit, ce ar trebui să fac?

Nu este nimic în neregulă! Scrieți-ne vă rog un mesaj sau mail și vă ajutăm cu drag să primiți comanda la mailul corect.

Informații despre plată

Ce tipuri de plăți sunt acceptate?

Pentru a procura un regim sau o carte de rețete, accesați site-ul www.diete-si-retete-sanatoase.com și puteți achita cu cardul sau paypal. 

Cum procedez dacă plata eșuează sau nu am un card bancar?

Dacă nu reușiți să achitați pentru regimul sau cărțile de rețete, scrieți-ne vă rog la mail sau instagram / chat / facebook și vă ajută cu drag, deoarece avem soluții cum puteți să achitați din Federația Rusă, dar și în cazul în care nu aveți cont paypal sau card bancar.

Detalii despre Regim și Rețete

Care este esența acestui Regim?

Diete și Rețete sănătoase este un plan alimentar bogat în grăsimi, cu un nivel adecvat de proteine și cu un conținut rezonabil de carbohidrați, cu reducerea consumului de alimente procesate și fructe care abundă în zahăr, pe lângă restricțiile mult – cunoscute în cadrul dietelor.

Regula care stă la baza meniului Diet este constituirea meselor din proteine (carne/ouă/pește) + grăsimi sănătoase (ulei de măsline/avocado/nuci) + fibre vegetale (leguminoase/verdețuri/fructe premise).

Regimul Diet conține doar produse alimentare și achitați doar pentru regimul integral de 30 zile /7 zile și vă pregătiți mesele personal. Regimul Diet nu este despre pastile, ceaiuri, prafuri și lichide pentru slăbit, este doar alimentație echilibrată și sănătoasă.

De unde trebuie să cumpăr ingredientele pentru regimuri sau cărțile de rețete?

Toate ingredientele pot fi cumpărate de la un magazin alimentar obișnuit și se folosesc cele mai simple ingrediente, atât în cadrul regimului, cât și la cărțile cu rețete, sau se înlocuiesc cu cele preferate de dumneavoastră.

Este necesar vreun echipament special pentru gătit?

Cu siguranță aveți toate echipamentele necesare în bucătărie și nu este nevoie de nimic special, dar doar la regimul Fulger Detox aveți nevoie de un blender sau nutribullet.

Cum procedez dacă nu prefer somon sau avocado, sau doresc să înlocuiesc mesele/zilele cu altele din același regim?

În cadrul regimului Diet puteți înlocui cu încredere somonul cu orice tip de pește preferat, sau avocado cu alte legume permise în regim, sau un tip de carne cu altul, doar respectând gramajele indicate. Și da, puteți modifica mesele și zilele aceluiași regim, dar respectând o regularitate a regimului și gramajele acestuia.